WOH


Fattar ni vad glad jag är eller? Haha är världens tönt som har köpt tre stycken sims 3 spel idag! Så just nu sitter jag och installerar dom. Lyckaaaaaaaaaa nananna!

/ F

mina julklappar



/ F

i wish that all my problems could go away..

.. and stay there, so I could live happily ever after. As in a fairytale.



Är sjukt jävla trött, dags att sova. Hehe, fint inlägg . gonattt!
/S

upp, ner, upp, ner


Våran statisitk är häftig.



all crazy shit 2011!


skumt..


2011 i bilder
















Haha ,säääl


just nu..


christmas 2011






Hoho

Tjo!
Haft en helt underbar helg uppe hos mormor, med massa fina julklappar. Det bästa var ju att jag tillbringade den med den bästa släkt som finns, älska & sakna.
Gör inte så mycket vilket är rätt gött, imorron ska jag vara med hundarna och kaske rida en supercool häst.
Vill bara säga att statistiken är jättebra! Det riktigt glädjer oss, visst Filippa ? *FeTT stort smile*
Hah,Puss!
/S

lite av det jag fick, tack .


Red Lips

Ledsen för dålig uppdatering! Jag har varit och shoppat i Uddevalla idag. Kom hem med ett par jeans, en tröja och en skjorta! Supernöjd, behövde verkligen nya kläder. Jag ska fota allting alldeles strax så jag lägger upp bilderna ikväll. Ska även försöka spela in videon med julklapparna.


Dagens outfit!

yes

Jag fick en massa fint igår! Min släkt är helt underbar och det var jättekul att få träffa alla igen. Grym julafton alltså. Jag ska försöka göra ett videoinlägg och visa allting sedan eftersom att jag inte lyckades särskilt bra med det förra året. Så håll utkik idag!

mössaaaa!

kram.

dan före dopparedan

Sho!

Just nu sitter jag och installerar Sims 3 Pets. Har nämligen gått och blivit helt beroende av Sims.. Alltså det är galet kul. Haha!
Idag sov jag till 12. Riktigt härligt att få sova ut. Sedan drog jag ut på långis med vovvarna och när vi kom hem så vart det bad-time för dom. Dom måste ju vara snygga inför imorgon.

Ska fortsätta med Sims nu, puss!


YEAH

TJA.

Imorse tog jag bussen till allum för att där handla jeans. Hittade ett par svarta på gina för 199, billigt och bra.
Sedan åkte jag tillbaka hem för att börja packa väskan och gå ut med hundarna.
Nu ska jag ta en dusch, gött!
För mig blir det inte någon bloggning här förän på måndag eller tisdag, så paus sålänge!
Ha en bra jul , puss.
/Sara


turtlelove

Sho!

Förut kom min fina Hännipänni hit. Vi såg på film och hade det bara mysigt. Megakul!
Nu ska jag kika film med familjen.

pusshej.



/ f

Pretty In Pink


Är hemma och myser med mina fina vovvar idag. Vi var ute på prommis till skogen förut så att de fick springa av sig en massa. Superbra. Senare ikväll så kanske jag skulle vara med en kompis men vi får se hur det blir med det.

Passa på att chilla massor nu när det är lov! Lov är ju till för att vila upp sig och ta hand om sig själv så håll inte på med att du måste vara med vänner hela tiden. Som om det är någon press att du måste det, för det är det inte. Ta det lugnt bara och var med vännerna ibland . För om du håller på och bokar upp en massa så får du ju ingen tide över. Ta dagarna som de kommer och chilla på livet nu människor! Det ska jag göra iallafall.

Take care,
F


Jullov

HELT UNDERBART, kan inte annat än att sitta med ett stort smile. 
åh, bara väntar på mina betyg som kommer med postis per, haha! Är lite nervös..
Iaf, idag ska jag åka med en kompis till borås och handla lite granna. Det blir myys.  Förlåt för jag inte bloggat här, får bättra mig.
Hejdå / Sara

jullov, omg!

Haha, det är bara jag som bloggar här typ..

Men ja.
Idag var det julavslutning i skolan. Vi fick betyg osv.. så nu har vi jullov! En massa awesome. Yeah, detta jullovet ska bli grymt verkligen. Ja, nu vet ni.


ni får en bild på mina fina vänner från idag.

Tisdag

Idag efter skolan följde jag med Johanna hem. Jättemysigt, vi bakade och så!
Hade tänkt sätta mig och fingra med en ny design till bloggen. Det var inte jättelängesedan vi bytte men den var ändå bara tillfällig. Så ja, hållutkik!

kram

/ F


Lippa has spoken.

Tog på mig, kopplade hundarna, gick ut, gick, gick, såg rådjur, blev rädd för att bli attackerad, sprang, sprang, gick, släppte hundarna, kom in, duschade, FILM.

natti!


hah

Ni får gärna slänga in några kommentarer!

puss


Rest in peace


Myskväll

Heej♥
Idag har jag varit och shoppat med mamma i Borås , trevligttrevligt.
Handlade massa julklappar , och lite smått&gott till mig . It´s awesome!
Det är så härligt att det är lördag, eftersom jag är jätte förkyld så blir det en vilokväll . Nice.
Ha en bra lördagkväll gott folk :*♥
/S

I want.



Gina Tricot ♥

shopping

Godkväll. Kom hem för en och en halv timma sedan ungefär! Har köpt en massa julklappar, tror att de som får av mig kommer att bli väldigt glada. Nästan 1000kr har spenderats!

Just nu mår jag inte alls bra. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men vi tror att det är vitaminbrist. Så jag ska börja äta en massa vitaminer.. blähä.

Ha en bra kväll mitt folk!

/F


sjuk idag

ja, rubriken säger väl det mesta. SJUK, usch. På en fredag också? Snällt..

Jag ska nog försöka pallra mig upp från sängen och ta ut vovvarna på tomten. Bringing the camera yeah.

Ha en bra fredag folk!

/ F

dagens höjdpunkt


Hiss och diss

DAGENS HISS:
- att mamma snart kommer hem med en ben&jerry till mig.
- att det blir pizza ikväll.

DAGENS DISS:
-det regnar ute.
- har ont i huvet.


gammal bild på mig, yapp!


there are so many reasons


När livet ger dig en anledning att gråta,
Visa då att du har tusen aledningar att le.



Vet inte vad jag ska skriva?
Skolan idag var seeg,tråkig och man ville bara hemhemhem. Det fick dessvärre bli så eftersom jag slog i huvet skithårt i ett stengolv, tappade andan & synen och fick hemsk huvudvärk.
Men hämtade mig och följde med konfagruppen till liseberg, rätt kul faktiskt. Åkte lite och gick runt och myste med mina kompisar.
Har inte hänt något mer , så dethär får räcka.
Puss. /S

G e n o m a l l t


Busfiluser







Passade på att gå ut medans det inte regnade för att fota vovvarna. Det är så tråkigt ljus ute så de blir inte jättebra. Men helt okej!

/ F


sverige vinner!



I helgen var det Nordisk Vinnare i Stockholm som vi var på. Då vann Sveriges landslag guld i nordiska mästerskapet i Junior Handling! Vi blev så glada så att vi skrek som bara den..



stockholms hundmässa 2011







/ F

00.10

Heej! Ligger just nu i min varma goá säng och ska snart sova ,härligt.
Helgen var helt awesome , fast det gick åt helvette för mig är de la ingen mening att bböla för det , ellerhur?
Just say fuck and smile , ändå bara första året i sm.. Det händer inte så jätte mycket till veckan , imorgon ska jag till liseberg med konfagänget, det blir nog mys.
Hmm.. vill ni läsa om min knäckhistoria , klicka här.
Är övertrött nu , så bäst att säga godnatt. Puss!
/Sarin


snabb uppdatering!

Hejsan.

Vi har inte hunnit med att blogga i helgen faktiskt. Vi trodde det, men det fanns verkligen ingen tid asså. Så förlåtförlåtförlåt!

I alla fall. Jag blev top-15 på SM i lördags medans Sara blev avtackad i första gallringen. Jag har väldigt svårt att förstå det för de var verkligen helt galet fina tillsammans då. De gjorde jättebra ifrån sig! Men de var nöjda ändå och fick jättebra kritik. Bilder och filmer och så kommer att komma upp. Det fanns inte heller någonstans att filma in svaren till frågestunden. Folk överallt! Men Sara kanske kommer hit på lördag så det blir av då isåfall.

Just nu sitter jag med världens goaste hårinpackning i håret. Har haft den i 40 minuter ungefär så om 20 minuter åker den ur! Vill ha håret så fint som möjligt eftersom att det är Lucia imorgon då jag är med.. hehe. Hoppas att jag inte brinner upp! Så håll tummarna för mig okej?

puss & kram


charmbarn jao!

laddar inför sm..


time´s running away

Nyss badat och fönat Nora i 2 timmar ungefär. Så otroligt segt är det! Men det är självklart värt det inför Stockholm. Gosh vad jag längtar. Vi kommer att uppdatera bloggen i helgen även om vi är i Stockholm. Så don´t worry my friends! Nu ska jag äta och packa resten. Herreguuud.. det finns ingen tid i denna värld.


Gammal bild på min finaste voffing, agnes!

BELLABUUS!

Min älskade hund.
Just nu packar jag inför imorgon, inte kul att packa men det rullar framåt eftersom man har ju ändå något att se fram imot! YÄ. Hinner inte blogga mer idag tyvärr, har massor att göra som jag måste säta fart med!
Puss sålänge / S

Lite om SM

Imorgon drar båda två iväg mot årets höjdpunkt.. nämligen svenska mästerskapen i junior handling! Båda åker med sina familjer och bor på hotel. Sedan på lördag gällder det. Sara ska tävla med Bella och Filippa ska tävla med Nora. Väldigt nervösa är vi båda eftersom att det är vårat första SM, men det är ju inte så konstigt!
Massor med bilder kommer att tas (Verkligen massor) och så ska vi försöka spela in svaren till frågestunden. Så passa på att fråga frågor medans ni kan.
Vi stannar tills söndagen och är på utställningen då med, så blir hemma ganska sent.

Vi längtar galet mycket till detta! wooop, taggataggatagga!

egotime!


Just kidding.
Dom har gjort om blogg.se, grymt! Behövdes alltså..

Mrs. Autumn


Jag älskar denhär bilden som jag tagit på Sara. Hon är fin, färgerna är fina, bakgrunden blev perfekt mjuk och allt. Min absoluta favoritmodell, visst är hon fin? ;)

blonde

fixade håret hos min syter igår, grymt härligt!

Jh-träning inför sm





don´t forget!

Glöm inte av frågestunden som vi har! Denna veckan som kommer är det sista chansen att fråga frågor. Vi ska nämligen försöka att spela in svaren i stockholm som är nästa helg, alltså sm i junior handling! Så fråga på så mycket ni vill och kommer på.

hugs.


omg det är fredag!

Oh herre vad härligt det är. Helgen kommer att bli mysig. Idag kanske jag ska sova över med en kompis, imorgon är det kalas hos min underbara farmor och på söndag är det heldags träning inför SM! SM är nästa helg, kan ni fatta?! Herregud.. båda två är väldigt nervösa. Men sjukt kul ska det bli. Första SM:et och allt.
Så på söndag får vi träffas igen iallafall. Det kommer nog en del bilder för min kamera åker med.

Ha en go' fredag, puss!


ge mig sommaaaar

/ F

Sveriges väder asså..

Jag är så galet trött på dethär vädret! Det har både blåst och regnat varje dag när jag gått till skolan i säkert minst två veckor. Usch, det är ju jättekallt. Om det ska vara kallt, kan det inte komma snö då? Inte regn hela tiden och blåst. Visst, jag gillar regn men inte om det ska vara såhär ofta..

Sticker till skolan alldeles strax. Efter skolan är det konfirmation.
Ha en bra dag!

/ f

RSS 2.0