Västkustvalpen

Yoo.

Igår åkte jag, mamma, pappa & min hund Agnes till västkustvalpen. Jag ställde ut en liten papillonvalp som heter Lizzie. Hon kom 3:a i sin klass med HP pga att hon tydligen inte hade några tänder.. men dom kan ju inte döma på tänderna om dom bara är 5 månader? Dom kan ju inte begära att hon ska ha massa tänder då. Jaja, jag är jättenöjd med det för hon skötte sig väldigt bra i ringen förutom tandvisningen.
Sen tävlade jag & Sara även i Junior Handling. Det var väldigt roligt faktiskt. Det var som en riktig officiell tävling fast denhär var inofficiell. Jag tävlade med Musse, och Sara tävlade med Rosa.
Jag & Musse vann faktiskt och Sara & Rosa kom trea! Superbra ju. Det är så kul när det går bra för oss båda.
Hennes mamma filmade också, så det kommer nog upp här på bloggen!


Jag & Lizzie i rasringen.

Jag & Lizzie i rasringen.

Sara & Rosa i juniorhandlingen.

Jag & Musse i juniorhandlingen.

Jag & Musse i juniorhandlingen.

Jag & Musse i juniorhandlingen.

winners (a)

älskar dig bästavän!


Let´s start!

Hejsan.

Nu har vi startat denhär bloggen. Båda två är tjejer som håller på med hundar, hundutställningar, Junior Handling, och återigen hundar. Vi båda brinner för det verkligen. Hundarna är livet liksom!
Junior Handling är en hundsport där domaren kollar hur bra man visar upp hunden, och inte hur fin hunden är. Alltså, man ska visa upp hunden från sin bästa sida liksom. Ni kommer att förstå för det kommer att komma så många bilder asså.. det kan vi lova!

Jag själv har redan blivit SM-kvalificerad i år, men Sara är på god väg till att bli kan jag säga ! Hon gör det när som helst. Duuuuktig tjejor !

Lite mer information om oss båda kommer lite senare.

Här kommer några bilder från oss dethär året:


Sara & jag.

Jag & Sara.

Jag när jag tävlade med Nora i Malmö. BIS 3:a juniorhandler med SM-kval!

Sara när hon tävlade med Rosa på My Dog.

Bara lite kort liksom. Då vet ni lite hur vi ser ut och så!

kram.


RSS 2.0